Nieuws

16///6///2016

Werken aan de toekomst van Emst - Plan Kuilakker 3

Binnen de gemeente Epe is duidelijk behoefte aan starterswoningen. Met het plan Kuilakker 3 te Emst, op een prachtige groene locatie, spelen wij daar op in.

Daarnaast maken wij ons sterk voor zorgwoningen, meer parkeergelegenheid en een levendig dorpsplein voor Emst. Nieuwsgierig? Houd onze site in de gaten voor verdere informatie!

25///3///2016

Een prangende bouwvraag? Wij helpen u verder!

Heeft u een prangende bouwvraag en komt u er zelf niet uit? Bel ons dan voor een afspraak.  In een oriënterend gesprek kan worden afgetast of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Gedurende het gesprek kunnen we u van advies voorzien en krijgt u tegelijkertijd een indruk van ons bureau. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

13///7///2015

Wij wensen u een fijne vakantie!

De zomervakantie van 2015 is in aantocht en daarom wensen u bij deze alvast een prettige vakantie. Geniet!

 

 

1///1///2015

Architectenbureau Vorsselman wenst u een Gelukkig Nieuwjaar!

Welkom in 2015

Ook in 2015 zullen wij u uiteraard weer zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn. Daarbij blijven wij u via deze website informeren over de lokale en regionale ontwikkelingen omtrent wonen en vastgoed.

Wij wensen u het allerbeste voor dit nieuwe jaar! 

 

25///3///2014

Actualisering bestemmingsplan buitengebied gemeente Epe

Het bestemmingsplan buitengebied is door de gemeenteraad van Epe vastgesteld op 23 juni 2005. Op grond van de wet ruimtelijke ordening (artikel 3.1) dient de bestemming van gronden, met inbegrip van de met het oog daarop gestelde regels, binnen een periode van tien jaar vanaf de datum van vaststelling, opnieuw te worden vastgesteld. Dat houdt in dat de gemeente Epe het bestemmingsplan buitengebied uiterlijk 23 juni 2015 moet hebben vastgesteld.

De procedure bestaat uit een aantal fasen. In de eerste fase wordt de Nota van Uitgangspunten (NvU) opgesteld. Het opstellen hiervan gebeurt voorafgaand aan het opstellen van het concrete bestemmingsplan. Doel van de NvU is het omschrijven van concrete uitgangspunten en aanbevelingen voor het actualiseren van het geldende bestemmingsplanbeleid. 

Lees meer